وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟

برای پذیرش در بورس نگران مالیات نباشید

برای پذیرش در بورس نگران مالیات نباشید وزیر اقتصاد گفت: ورود سازمان امور مالیاتی به پرونده‌های سال‌های ماقبل ۱۳۹۸ تمامی شرکت‌هایی که در سال جاری در بورس پذیرش می‌شوند ممنوع شده است را برطرف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به رشد‌های متوالی بورس و تمایل بنگاه‌های اقتصادی برای حضور در این بازار، وزیر اقتصاد نگرانی این بنگاه‌ها برای بررسی مجدد پرونده مالیاتی سنوات گذشته خود را با اعلام اینکه ورود سازمان امور مالیاتی به پرونده‌های سال‌های ماقبل ۱۳۹۸ تمامی شرکت‌هایی که در سال جاری در بورس پذیرش می‌شوند ممنوع شده است را برطرف کرد.

 

از زمان آغاز سال جدید، عرضه سهام شرکت‌های دولتی در بورس از اهمیت و توجه زیادی برخوردار شد و در پی رشد‌های پی در پی شاخص این بازار و افزایش سودآوری بورس، تمایل شرکت‌های دولتی و بنگاه‌های اقتصادی برای حضور در بازار سرمایه روزبه‌روز افزایش پیدا کرد؛ به‌گونه‌ای که دولت هم تصمیماتی برای افزایش کارآیی این بازار انجام داد و طبق گفته‌ها قرار است حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان از واگذاری شرکت‌های دولتی برای تامین مالی بودجه صورت بگیرد.

 

همچنین در این زمینه، وزارت امور اقتصادی و دارایی پیشنهاداتی برای ارائه مشوق‌های مالیاتی به شرکت‌هایی که در سال جاری درخواست پذیرش در بورس را ارائه کنند و از شرایط لازم هم برخوردار باشند، مطرح کرد و این پیشنهاد مورد تایید اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی قرار گرفت.

 

پس از این، به تازگی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بنگاه‌های اقتصادی به دلیل شرایط خوب بازار سرمایه، تمایل زیادی دارند برای بورس پذیرش بگیرند، اعلام کرد بنگاه‌هایی هستند که شرایط مالیاتی شفاف و روشنی دارند، اما نگران این هستند که اگر وارد بازار سرمایه شوند، زمینه و بهانه‌ای پیدا شود که پرونده مالیاتی سنوات گذشته آن‌ها مورد کالبد شکافی مجدد قرار گیرد.

 

طبق گفته دژپسند، برای رفع این دغدغه، طی مصوبه‌ای که از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گرفتیم و ابلاغ هم شده است، ورود سازمان امور مالیاتی به پرونده‌های سال‌های ماقبل ۱۳۹۸ تمامی شرکت‌هایی که در سال جاری در بورس پذیرش می‌شوند ممنوع شده و این شرکت‌ها فقط بابت صورت مالی سال ۱۳۹۸ خود مالیات خواهند پراخت.


وزیر امور اقتصادی و دارایی معتقد است که این یک فرصت طلایی خاص است تا هم بازار سرمایه تعمیق پیدا کند و هم پایه و درآمد مالیاتی جدیدی برای دولت ایجاد شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار